Unlocking Knowledge: Wiley’s Strategy on Open Access and its Impact on the Research Community

Oct 03, 2024
Irina Office

Anelis Plus și Enformation continuă seria sesiunilor adresate cercetătorilor care doresc să publice în Open Access. Următorul eveniment organizat de Wiley este dedicat autorilor, bibliotecarilor și administratorilor din instituția dumneavoastră, dacă aceasta este abonată la Wiley Journals prin intermediul Anelis Plus.

Alăturați-vă Webinar-ului Unlocking Knowledge: Wiley’s Strategy on Open Access and its Impact on the Research Community pentru a explora lumea publicării Open Access. Vom discuta despre:

  • Călătoria noastră în domeniul accesului deschis (OA) până în prezent
  • Strategia Wiley referitoare la Planul S
  • Diverse modele de acorduri transformative (TA)

Data: 8 octombrie 2024
Interval orar: 17:00 – 18:00
LocațieOnline 

Pentru a vă înscrie la acest webinar, accesați următorul link:

Înregistrare

Am invitat din cinci experți din industrie să vă împărtășească perspectivele și cunoștințele lor adaptate pentru publicul nostru din EMEA:

Thomas Gaston – Director, Models and Impact
Vicky Johnson – Senior Director, Portfolio Strategy
Melanie Lehnert-Bechle – Senior Director, Open Research EMEA & Americas
Leila Moore – Director, Open Research EMEA
Michael Streeter – Director,Research Integrity Strategy and Policy Hosted
Moderator: Sam Crowe, Director, Customer Success, Wiley

Alăturați-vă nouă pentru un eveniment informativ destinat bibliotecarilor și administratorilor, axat pe puterea transformatoare a accesului deschis prin Acorduri Transformative (TAs). Acest eveniment va explora strategia Wiley în jurul Planului S, oferind actualizări despre membrii cOAlition S și politicile lor privind OA, precum și cele mai recente dezvoltări în Planul S.

Experții noștri vor explica modelele de TA ale Wiley, subliniind propunerile lor valoroase și angajamentul față de tranziția către accesul deschis. Veți obține informații despre beneficiile TAs pentru bibliotecari, inclusiv sprijin în gestionarea acestor acorduri și impactul analizei performanței TA asupra citărilor, lecturii și utilizării.

În plus, vom explora evoluția portofoliului Wiley, incluzând actualizări despre achiziții, conversia revistelor și instrumentele pe care le folosim pentru a menține integritatea cercetării. Această prezentare cuprinzătoare vă va ajuta să înțelegeți mai bine și să valorificați TAs în propriile instituții.

Nu ratați această oportunitate de a învăța din studii de caz, de a interacționa cu lideri din industrie și de a vă îmbunătăți cunoștințele despre accesul deschis și Acordurile Transformative.

Aceasta este o oportunitate fantastică de a interacționa cu lideri de gândire din domeniu și de a învăța cum accesul deschis modelați viitorul cercetării. Fie că sunteți cercetător, bibliotecar sau editor, nu doriți să ratați această ocazie de a vă aprofunda înțelegerea și de a pune întrebări.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.