O nouă generație SciVal Topics și noi sesiuni de prezentare a platformei

Mai 22, 2024
Alexandra Nastasa

Elsevier și Enformation sunt încântați să vă anunțe despre viitoarea lansare a următoarei generații de SciVal Topics și doresc să vă împărtășească câteva informații de început și, de asemenea, detalii despre un viitor webinar și Q&A.

 

Următoarea generație SciVal Topics se bazează pe cele mai recente progrese metodologice pentru a oferi seturi mai coerente și mai precise de publicații în cadrul fiecărui Topic. În plus, următoarea generație  SciVal Topics va avea denumiri îmbunătățite ale subiectelor, va oferi un grad mai mare de detaliere pentru cele de mari dimensiuni și va include rezumate ale subiectelor produse cu ajutorul inteligenței artificiale generative. Conceptul de metodologie nu se schimbă, în cazul în care legăturile directe de citare sunt utilizate pentru a determina colecțiile de publicații care au legături puternice și care reprezintă astfel un domeniu sau un subiect cu un interes intelectual comun.

Tranziția către următoarea generație SciVal Topics:

  • Următoarea generație va fi lansată pe 21 mai, moment în care actualele subiecte și grupuri de subiecte nu vor mai fi disponibile.
  • Pentru o perioadă de aproximativ 6 luni de la lansare, vor exista funcționalități disponibile pentru a ajuta utilizatorii să facă tranziția, incluzând:
  1. Listele și grupurile de subiecte pentru entități vor fi completate cu noile subiecte și grupuri de subiecte. Utilizatorii vor putea să analizeze redistribuirea publicațiilor între vechile și noile subiecte / grupuri de subiecte.
  2. Domeniile de cercetare definite de utilizator, bazate pe subiecte și grupuri de subiecte actuale, vor deveni statice. Utilizatorii vor putea vedea ușor ce Domenii de Cercetare au devenit statice. Vor fi disponibile fluxuri ghidate pentru a actualiza definițiile pe baza celor mai bune subiecte/ grupuri de subiecte noi care se potrivesc cel mai bine.
  3. Analizele de raportare pentru subiecte sau grupuri de subiecte actuale nu vor mai fi disponibile. Utilizatorii vor putea vedea clar ce analize, de sine stătătoare sau din rapoarte, au devenit indisponibile. Vor fi disponibile fluxuri ghidate pentru a le actualiza cu cele mai adecvate subiecte sau grupuri de subiecte noi.
  4. Secțiunea Subiecte din panoul de selecție a entităților: all Topics și Topic Clusters care nu au fost adăugate în secțiunea Favorites din panoul de selecție a entităților vor fi eliminate din panoul respectiv. Pentru entitățile favorite, vor fi disponibile fluxuri ghidate pentru a alege o alternativă și/sau pentru a oferi opțiunea de a crea un set de publicații cu publicații în vechea temă până la data lansării.
  • Puteți oferi feedback cu privire la următoarea generație SciVal făcând clic pe butonul de feedback din colțul din dreapta jos al SciVal și selectând Product Feedback.

Webinarul și sesiunea de Q&A despre noua interfață și navigare

  • Sesiunea 1

Detalii eveniment
Data: 25 iunie 2024
Ora: 9:00
Locație: Online 
Speakeri: Joris Ketelaar, Principal UX Designer, SciVal
Elena Kiparisova, Senior Product Manager, SciVal
Peter Darroch, PhD, Director, Analytics Solutions Marketing, SciVal

    Sesiunea 2

Detalii eveniment
Data: 25 iunie 2024
Ora: 17:00
Locație: Online 
Speakeri: Joris Ketelaar, Principal UX Designer, SciVal
Elena Kiparisova, Senior Product Manager, SciVal
Peter Darroch, PhD, Director, Analytics Solutions Marketing, SciVal

 

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.